TWT zorgt voor watervoorziening tegen betaalbare condities

Wij zijn uw specialist als het gaat om tijdelijke watertechniek op iedere gewenste locatie. We staan bekend om onze creatieve denkwijze en de betaalbare condities waartegen wij onze diensten leveren. TWT plaatst, verkoopt en verhuurt alles wat nodig is voor schoon en veilig drinkwater op alle soorten evenementen, expo’s en in de industrie.

 

Tijdelijke watertechniek dankzij een team van ervaren professionals

Ons team van ervaren professionals kan bijvoorbeeld een compleet bovengronds leidingnetwerk met de juiste druk aanleggen. Of we plaatsen tijdelijk watertanks en sanitaire voorzieningen zoals toiletten, douches en wasbakken. Als vanzelfsprekend zorgen wij ook voor een milieuvriendelijke afvoer en desgewenst de benodigde vergunningen. Hier graag andere invulling voor wij sluiten ook tijdelijke keukens aan

 

Tijdelijke watertechniek op alle soorten evenementen, expo’s en in de industrie

Uiteraard staat veiligheid voorop en houden wij bij onze werkzaamheden rekening met alle mogelijke wet- en regelgeving en de strengste eisen op het gebied van hygiëne. Met een omvangrijk portfolio weten we ieder jaar opnieuw mooie projecten achter onze naam te zetten. TWT: een bewuste keuze als het om de tijdelijke aan- en afvoer van water gaat!

 

 

Overige diensten die wij u aanbieden

Mobiele toiletten

TWT verzorgt ook mobiele toiletten op evenementen en projectlocaties.

Lees meer

Mobiele douches

TWT verzorgt ook mobiele douches op evenementen en projectlocaties.

Lees meer

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan